100 acetone için ürünler (18)

5-Aminolevulinik Asit Hidroklorür - 5-Aminolevulinik Asit; 5-Aminolevulinik Asit Hidroklorür; 5-ALA; [5451-09-2]

5-Aminolevulinik Asit Hidroklorür - 5-Aminolevulinik Asit; 5-Aminolevulinik Asit Hidroklorür; 5-ALA; [5451-09-2]

5-ALA, cGMP yönergelerine göre üretilen bir farmasötik etken maddesidir. Avantajlar: * Rekabetçi süreç * Avrupa üreticisi * AB ve ABD'de kayıtlı ve onaylı 5-Aminolävulinsäure, ketokarboksilik asitlere ait bir amino asittir. Kanser hücrelerinde, kırmızı fluoresan bir moleküle dönüştürülmektedir. Bu molekül, sağlıklı hücrelere göre kanser hücrelerinde yaklaşık 4 kat daha fazla birikir. Madde, bir fotosensitizördür; ışık enerjisi ile oksijen radikalleri oluşturabilir. Bu radikaller hücreyi yok eder, bu nedenle 5-Aminolävulinsäure, örneğin UV ışınları nedeniyle oluşan cilt kanserlerinde kullanılmaktadır. Ad: 5-Aminolävulinsäurehidroklorid CAS: 5451-09-2 Ürün bilgisi: API Endikasyon: Tümör tanısı, fotodinamik tedavi
Polifenilsülfon (PPSU)

Polifenilsülfon (PPSU)

PPSU (Polifenilsülfon) Gıda Sınıfı, FDA, ayrıca derzler ve armatürler gibi endüstriyel uygulamalar için, şeffaf, güzel doğal rengi PPSU Gıda Sınıfı, FDA, ayrıca derzler, armatürler gibi endüstriyel uygulamalar için, şeffaf, güzel doğal rengi 2016'dan beri bu PPSU'yu Avrupa'ya ithal ediyoruz - enjeksiyon kalıplama veya benzeri süreçler için uygundur. Granül olarak temin edilebilir - ayrıca PSU ve PES.
Sodyum laktat

Sodyum laktat

laktik asidin sodyum tuzudur. Sodyum laktat, cildin kendi nemini koruyan ve hafif asidik bir pH değerine katkıda bulunan cilt için nemlendirici maddeler grubuna aittir. Bu maddeler (gliserin, üre ve organik asit) birlikte Doğal Nemlendirme Faktörü (NMF) oluşturur. AB'de sodyum laktat, gıda katkı maddesi E 325 olarak bilinir. Tuz, suda kolayca çözünür. Sıvı neredeyse renksizdir ve neredeyse kokusuz veya tatsızdır. Sodyum laktat, talep üzerine ayarlanmış pH değeri ile çeşitli konsantrasyonlarda (yüzde 50 / yüzde 60) da mevcuttur. Nitelikler: %50, %50 pH 5.5, %60 Görünüm: şeffafdan beyaza CAS numarası: 72-17-3 INCI: Sodyum Laktat Dayanıklılık: 2 yıl Depolama: serin, kuru ve ışık geçirmeyen bir yerde, kapalı ambalajda saklanmalıdır.
Beta-Alanin

Beta-Alanin

Besin Takviyeleri için Hammadde Beta-Alanin
Tablettose® 80

Tablettose® 80

Tablettose®, öncelikle doğrudan tabletleme için geliştirilmiş olup, kaba laktoz kristallerinin akışkanlığını ve ince öğütülmüş laktozun iyi sıkıştırılabilirliğini standart hale getirir.
Sodyum (Na)

Sodyum (Na)

Sodyum %99 kimyasal olarak saf, alüminyum kompozit folyo veya yağlı. 100g'dan 1,7 kg'a kadar blokları Bonn deposundan hızlı ve güvenilir bir şekilde teslim ediyoruz.
Asetik Asit, %80 – Teknik Kalite (5 kg)

Asetik Asit, %80 – Teknik Kalite (5 kg)

Teknik alandaki uygulamalar için.
Ateşli asit 25 % t.r.

Ateşli asit 25 % t.r.

Salpetersäure 25% – Sanayi ve Araştırma için Çok Yönlü Kimyasal Salpetersäure 25%, sanayi ve araştırmada çok yönlü olarak kullanılan renksiz, berrak bir sıvıdır. Bu orta konsantrasyondaki salpetersäure, %24 ile %26 arasında bir içeriğe sahiptir ve kontrollü reaktivitenin gerekli olduğu uygulamalar için idealdir. Kimyasal Özellikler: Kimyasal Formül: HNO₃ Moleküler Ağırlık: 63,01 g/mol Açıklama: Sıvı CAS Numarası: 7697-37-2 EINECS Numarası: 231-714-2 Spesifikasyon Değerleri: İçerik: %24 - %26 Diğer Değerler (sadece bilgi amaçlı): Demir (Fe): ≤ 5 ppm Klorür (Cl): ≤ 5 ppm Salpetersäure 25%, özellikle endüstriyel uygulamalar için geliştirilmiş güvenilir ve tutarlı bir kalite sunar. Kesin bir konsantrasyon ve saflığın kritik olduğu süreçlerde önemli bir rol oynamaktadır.
Sodyum humatı

Sodyum humatı

13 iz elementin içeriği (N, Cu, Mn, Zn, Mo, Co, B, Fe, P, Ca, Mg, Na, K). %60'tan fazla humik asit. Artan çözünürlük. Hem kuru hem de sıvı formda kolay uygulanabilir; her türlü kullanım için uygundur.
Borik Asit

Borik Asit

Borik Asit / Rusya'da Üretilmiştir / Ambalaj: Her biri 25 Kg'lık kağıt torbalar / Ana madde (H3BO3) içeriği, %, min 99,9
L-Lizin

L-Lizin

L-Lizin, temel bir proteinojenik amino asittir.
Resveratrol 90

Resveratrol 90

Cilt yaşlanması büyük ölçüde güneş ışığının UV ışınları tarafından tetiklenir. Bu süreçte reaktif oksijen radikalleri oluşur ve bu da ciltteki metabolizmayı olumsuz etkiler. Antioksidanların eklenmesiyle reaktif radikaller yakalanır ve cilt hücreleri korunur, ayrıca yaşlanma süreci hafifletilir. Kozmetik amaçlar için genellikle rezervatrol, Q 10 veya yeşil çay ekstresi kullanılır. Tanen asidi ve biberiye ekstresi gıdaların raf ömrünü uzatır. Vitaminler, hücrelerin profilini oluşturmak ve yenilenmesi için son derece önemlidir. Kolajen oluşumunu teşvik ederek cildin görünümünü iyileştirir. Bitki Ekstraktları Bitki ekstraktları, bölgeye ve kültüre bağlı olarak sağlık ve güzelliğin korunmasında çeşitli uygulamalara sahip olan fonksiyonel bileşenler içerir. Bitki ekstraktlarında milyonlarca yıl süren evrim, yüzyıllar boyunca süregelen uygulama bilgisi ve
Aronia Çikolatası

Aronia Çikolatası

Aronia Çikolata 100g 2 adet 50g bitter çikolata, %5 aronia ekstresi ile - Herkes için sağlıklı çikolata Teslimat kapasitesi: stokta
Acerola Pastilleri - Vitaminler

Acerola Pastilleri - Vitaminler

C vitamini, bağışıklık sisteminin normal işlevine katkıda bulunur ve hücreleri oksidatif stresten korur. C vitamini, yorgunluk ve bitkinliği azaltmaya yardımcı olur ve demir emilimini artırır. İçerik: 115 tablet, her biri 600 mg = 70g Etken Madde: Acerola meyve tozu (60%) ile %17 doğal C vitamini (V/V) Tüketim Tavsiyesi: Günde 2 tablet 2 tablet, 120 mg C vitamini içerir*. (* GDA'ya göre günlük ihtiyacın %150'sini karşılar). İçindekiler: Acerola meyve tozu (60%) ile %17 doğal C vitamini, tatlandırıcı: İzosmalt, doğal ahududu aroması, ayırıcı madde: Yemeklik yağ asitlerinin magnezyum tuzları, dolgu maddesi: Silisyum dioksit.
Kömür kokusu

Kömür kokusu

Avrupa ve Çin kökenli metalurjik kömür kokusu
50~800bp parça için agaroz - İnce Kimyasallar

50~800bp parça için agaroz - İnce Kimyasallar

CAS No.: [9012-36-6] EINECS: 232-731-8 Gönderim koşulu: oda sıcaklığı. CAS No:[9012-36-6] Kod:01147 Üreticiler:Nacalai
Sodyum asetat

Sodyum asetat

Sodyum asetat, asetik asidin sodyum tuzudur ve asetik asidin bir sodyum bileşiği ile tepkimesi yoluyla elde edilir. Renksiz, hafif sirke kokusu olan bir tuzdur; su içinde iyi, alkol içinde ise zayıf çözünür. Doymuş bir sodyum asetat çözeltisi kristalleştiğinde ısı açığa çıkar. Kullanım: Gıda: * Asit düzenleyici * Koruyucu madde Kozmetik: * Tampon * Temel kokunun maskelemesi Teknik: * El ısıtıcılarının üretimi * Enerji depolama CAS (Trihidrat):6131-90-4 CAS (susuz):127-09-3 Depolama:serin, kuru, ışık geçirmeyen, kapalı kaplarda saklayın Gıda katkı maddesi:E262 Moleküler formül:C2H3NaO2
Akridin turuncu - İnce Kimyasallar

Akridin turuncu - İnce Kimyasallar

CAS No.: [65-61-2] Saklama sıcaklığı: 2-8°C EINECS: 233-353-6 Gönderim koşulları: oda sıcaklığı MW: 301,81 g/mol Formül: C17H20N3Cl CAS No:[65-61-2] Kod:00732